Over Ons

RS Metaal is opgericht in 2005 door Ron Seijmonsbergen. Als schoolverlater heeft hij het vak geleerd bij een oude smederij. Na jaren van ervaring besloot hij zelf een bedrijf te starten.

De laatste 15 jaar heeft RS Metaal naam gemaakt door de veelzijdigheid van producten die vervaardigd zijn. Bij ons kunt u terecht voor eigenlijk alles wat ruikt naar metaal. Naast “custom made” producten maken wij ook grote product series.

In 15 jaar maakt een bedrijf een hoop ontwikkeling mee. Zo is onze tekenkamer sinds 2010 naast het gangbare Autocad, uitgebreid met het 3D pakket Solidworks. Dit geeft onze klant direct inzicht in hoe het eindproduct er uit komt te zien. In de werkplaats zijn ook de nodige machines toegevoegd. Zo hebben wij een 3D lasersnijmachine en een watersnijmachine naast de reguliere knip-en kantbank.

Voor ons specialisme, het maken van Jansen/Foster puien, stalen deuren en ramen zijn wij voorzien van een Jansen manipulator.

Naast de ontwikkelingen op technisch gebied is er in de regelgeving ook behoorlijk wat gewijzigd.

Onze medewerkers zijn ook allemaal VCA gecertificeerd.

Loopt u al tijden met een idee rond maar weet u niet waar u ermee naartoe kan? Kom gerust eens langs want ons motto is: “alles kan”

Graag tot ziens!

Prummel_CE_markering